ATATÜRK SAĞLIK YÜKSEKOKULUNDAN İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE "VÜCUDUMUZU TANIYALIM VE KORUYALIM" EĞİTİMİ
09.01.2018

Atatürk Sağlık Yüksekokulu Öğretim Elamanlarından Öğretim Görevlisi Medine ERKAN’ın 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında okuttuğu “Hemşirelikte Öğretim” dersinin uygulaması yapıldı.

Yüksekokul 4.sınıftaki dersi alan öğrenciler tarafından Yenişehir ilçesinde bulunan Şehit Mehmet Sabri KÜN İlkokulu ile Yenişehir İlkokulu 1.2.3 ve 4. sınıf öğrencilerinin tamamına “Vücudumuzu Tanıyalım ve Koruyalım” konulu eğitim verildi.

Söz konusu Eğitim sonunda dersin sorumlusu Öğretim Görevlisi Medine ERKAN ve 4.sınıf öğrencilerinin katkılarıyla eğitimin verildiği her okula 2 adet “Acil-İlk Yardım” çantası hediye edildi.

Eğitim sonunda Şehit Mehmet Sabri KÜN İlkokulu ile Yenişehir İlkokulunda görev yapan Okul Yönetimi, Öğretmenler ve Öğrenciler Memnuniyetlerini teşekkür ederek bildirdiler ve bu tür eğitimlerin devamının gelmesini rica ettiler.