Erasmus+ Personel Hareketliliği Sonuçları
19.03.2018

Üniversitemiz Erasmus+ Personel Hareketliliği değerlendirmeleri sonuçlanmıştır. İlan edilen değerlendirme kriterlerine göre yapılan değerlendirmeler sonucunda oluşan puan listesi duyuru ekinde sunulmuştur.

Değerlendirme kriterlerinde ilan edilen ve daha önce Erasmus Personel Hareketlilikleri programlarından herhangi birinden faydalanan personelden puan düşülmüş olup değerlendirmeler ilan edilen kriterlere göre yapılmıştır.

Asil listeye giren ve gitmeye haz kazanan personelin gitmek istedikleri kurumdan alacakları kabul mektubu ile hazırlanması gereken Mobility Agreement belgesinin onaylı halini en geç 20.04.2018 TSİ 16.00'ya kadar Erasmus Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Kabul belgesini temin edemeyen personel, bu tarihten sonra feragat etmiş sayılacak ve yerine yedek listeden seçim yapılacaktır.

Bir personel aynı akademik yıl içerisinde sadece bir programdan faydalanabilir. Aynı anda iki programa başvurup asil listede olan veya sonradan asil listeye girecek olan adayların seçecekleri programdan feragat etmeleri gerekecektir.

Bu duyuru tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Ders Verme Hareketliliği Sonuçları
Eğitim Alma Hareketliliği Souçları