MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ YENİ STADI GEZDİ
14.11.2017

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ YENİ STADI GEZDİ

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü öğrencileri tarafından yapılan teknik gezilere bir yenisi daha eklendi. 33.700 kapasiteli yeni stada yapılan gezide öğrenciler, son aşamadaki inşaatın teknik çalışmalarını, alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi ve rektör danışmanı Yrd. Doç. Dr. Hayrullah AKYILDIZ, teknik gezilerin önemine dikkat çekerek, öğrencilerin yerinde dokunarak görerek inşaatı öğrenmelerini sağladıklarını belirtti, TOKİ ve şantiye şefine Diyarbakır’a yakışır bir stat kazandıracakları için de teşekkür etti.

Şantiye Şefi tarafından gezi sürecince projeye yönelik teknik bilgilerin aktarıldığı stat gezisinde, öğrenciler bu tür gezilerin kendileri için çok verimli olduğunu söyledi.