5. Sınıf Öğrencilerin Dikkatine - Staj Hakkında
26.01.2018

Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Hakkında 1 Temmuz 2017 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan bildirgeye göre,  ekte bulunan "Staj Sözleşmesi"ni staj yapan öğrencilerimizin  doldurduktan sonra 5 Şubat 2018 tarihi mesai bitimine kadar belgenin aslını elden teslim yoluyla Fakülte Sekreterine teslim etmeleri gerekmektedir.

İŞLETME VE ZORUNLU STAJA AİT STAJ SÖZLEŞMESİ"  öğrenci ve işletmelerce doldurulacak ve onaylanacaktır. (İşyeri bilgilerinin eksiksiz ve tam olmasına dikkat edilmesi gerekmektedir.)

Not: Kamu Kurum ve Kuruluşları bu kapsam dışındadır; Kamu Kurum ve Kuruluşlarında staj yapan veya sigortalı çalışan  öğrencilerin bu formu doldurmasına gerek yoktur. Bu öğrenciler ekteki staja kabul dilekçesini doldurup 5 şubat 2018 tarihine kadar getireceklerdir. Bu tarihten sonra gelen başvurular kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

İş yeri staj sözleşmesi ve Staj kabul dilekçesi belgelerini sağ taraftaki linklerden indirebilirsiniz..

İş Yeri Staj Sözleşmesi
Staj Kabul Dilekçesi