ÜNİVERSİTEMİZDE HEMŞİRELER GÜNÜ PANELİ DÜZENLENDİ
20.05.2019

ÜNİVERSİTEMİZDE HEMŞİRELER GÜNÜ PANELİ DÜZENLENDİ

Dicle Üniversitesi Atatürk Sağlık Yüksekokulu tarafından Hemşirelik Haftası olması münasebetiyle panel düzenlendi.

Kalp Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Talip GÜL, rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal KADİROĞLU, Atatürk Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa KELLE, Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Giray TOPAL, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hakkı M. BİLGİN, öğretim üyeleri, hemşireler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Atatürk Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa KELLE ve Atatürk Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim üyesi Gülhan YİĞİTALP açılış konuşması yaptı.

Rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal KADİROĞLU moderatörlüğündeki panel, Öğretim Görevlisi Dr. Mesude DUMAN’ın “Dünden Bugüne Hemşirelerin Değişen Rolleri” Hastaneler Başhemşiresi Rahime ATLI’nın “Mevcut Rolleri İle Çalışma Hayatında Hemşireler Mutlu Mu?”, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip GÜL’ün “ Hekim Gözüyle Sağlık Ekibinde Hemşirelerin Yeri” adlı sunumları ile gerçekleşti.

Soru ve Cevap kısmı ile devam eden panelin sonunda Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından müzik dinletisi gerçekleşti. Program, teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.