DİCLE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN: “OKUYORUZ O HALDE VARIZ” ETKİNLİĞİ İLE OKUL KÜTÜPHANESİNE KİTAP DESTEĞİ
06.12.2017

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği öğrencilerinin topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında   ders sorumlusu Öğretim görevlisi Mahmut ALTUNHAN ile  Siverek Mehmet Akif  Ersoy İmam Hatip ortaokulunu ziyaret edildi.

Öğrenciler ile kitap okuma alışkanlığının yararları üzerine  konuşan ALTUNHAN, daha önceden toplanan 500' ü aşkın kitapla okulun kütüphanelerine kitap desteği sağladık. Okumadan geçen bir günün yitirilmiş bir gün olduğunu, okuma ihtiyacı barut gibidir, bir kere tutuşunca artık sönmez, bir ülkede okumaya karşı istek artmadıkça gaflet ve bu gafletten doğacak felaketler azalmaz, okumak bazen yaşadığın hayatı, bazen tüm dünyayı bazen de kendini keşfetmektir dedi.  Okul müdürü Çetin ESKİN, Okul müdür yardımcısı Yusuf KÜRKÇÜ  ve Ahmet ÇİÇEK öğrencilere teşekkür ettiler.

Dicle Üniversitesi Çevre ve ağaçlandırma  merkezimizin katkı sunduğu kızılçam fidanlarının dikimi  ile  etkinlik sona erdi.