Gidecek Öğrencilere Yönelik Toplantı Programı
31.03.2017

Dicle Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü tarafından, 2017/2018 akademik yılında Erasmus öğrenim hareketliliği programı kapsamında gidecek olan öğrencilere yönelik yapılacak olan toplantı programı aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Asil listede bulunan ve hibesiz gitmeyi düşünen adayların toplantı saatinde hazır olmaları gerekmektedir. Toplantılar D.Ü. Yabancı Diller Yüksek Okulu 2. Katta bulunan Seminer salonunda gerçekleştirilecektir. Toplantı sonunda gidilecek üniversitelere yönelik öğrenci tercihleri de alınacağından toplantıya katılım önem arz etmektedir ve zorunludur. Ayrıca web sayfamızda bulunan anlaşmalı üniversitelerle ilgili araştırma yapmanız, üniversite tercihlerinizi kolaylaştıracağından, gidebileceğiniz üniversiteler ve ülkeler ile ilgili detaylı araştırma yapınız.

04.04.2017 Salı, Saat:10:30

Tarihinde Gelmesi Gereken Bölümler

04.04.2017 Salı, Saat:14:00

Tarihinde Gelmesi Gereken Bölümler

·         Tıp Fakültesi

·         Diş Hekimliği Fakültesi

·         Veteriner Fakültesi

·         Eczacılık Fakültesi

·         Atatürk Sağlık YO, Hemşirelik Bölümü

·         Fen Fakültesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü,

·         Fen Bilimleri Enst., Matematik ABD (Doktora),

·         Biyoloji ABD (Doktora), Fizik (Doktora),

·         Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji, Tarih Bölümleri

·         Sosyal Bilimler Enst., Sosyoloji ABD(Yüksek Lisans)

·         BESYO

·         Sağlık Bilimleri Enst., Biyokimya ABD(Doktora), Tıbbi Biyoloji (Yüksek Lisans)

·         Mimarlık Fakültesi

·         Teknik Bilimler MYO, Elektronik Teknolojisi

·         Mühendislik Fak., Makine Müh., Elektrik-Elektro. Müh., İnşaat Müh.,Maden Müh.

·         Fen Bilimleri Enst., İnşaat Müh.(Yüksek Lisans), Maden Müh. (Doktora)

·         Hukuk Fakültesi

·         İİBF, İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yön.

·         Sosyal Bilimler Enst., İktisat (Yüksek Lisans), Sınıf Öğr. (Yüksek Lisans), Kamu Hukuku (Yüksek Lisans), Özel Hukuk (Yüksek Lisans)

·         Z.G. Eğitim Fak.,İngilizce Öğr., Almanca Öğr., İlköğretim Mat. Öğr., Türkçe Öğr., Okul Öncesi Öğr.

·         Ziraat Fakültesi