İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANNELER GÜNÜ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK
17.05.2017
Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, anneler günü dolayısıyla Dicle Üniversitesi Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören çocukların annelerine karanfil dağıttı. Öğrencilere, İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Hasan ALTİNCİK ve Araştırma Görevlisi Meryem ALTINTAŞ’ın yanı sıra Hastane Başmüdürü Yaşar ASLAN, Hastaneler Başhemşiresi Rahime ATLI eşlik etti.
Üniversitemizin Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören çocukların annelerini unutmayan İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri anneler günü vesilesiyle refakatçi olan annelere karanfil dağıtarak hem anneler gününü kutladı, hem de geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Öğrencileri karşılarında gören anneler çok mutlu olduklarını söyleyerek, öğrencilere teşekkürlerini ilettiler.