DİCLE ÜNİVERSİTESİNDE FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR MÜSABAKALARI BAŞLADI
16.03.2017

DİCLE ÜNİVERSİTESİNDE FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR MÜSABAKALARI BAŞLADI

Dicle Üniversitesinde; 2016 – 2017,  Eğitim-Öğretim yılında Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Fakülte ve Yüksekokullar arası Futbol, Basketbol ve Voleybol spor müsabakaları başladı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen Fakülte ve Yüksekokullar arası spor müsabakalarına katılımın bir önceki yıllara göre daha yoğun olduğu gözlemlendi. Yirmiye yakın Fakülte ve Yüksekokulun katılım sağladığı sportif faaliyetlere Üniversitemiz öğrencilerinin büyük ilgi gösterdikleri görüldü.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Fakülte ve Yüksekokullar arası Futbol, Basketbol ve Voleybol spor müsabakalarını Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Eyyüp TANRIVERDİ, Prof.Dr. Ali Kemal KADİROĞLU Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah GETİREN, Sağlık Kültür ve Spor Şube Müdürü Mehmet Nur ÖNCÜ, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Okutman Zafer İPEKÇİ yakından takip etti.

Çok çekişmeli geçecek olan müsabakalar sonucunda başarılı olan takımlara madalya ve kupaları takdim edilecek. Ayrıca bu yıl turnuvada bir ilk olacağı ve turnuva sonunda şampiyon takıma Fair Play Kupası takdim edileceği belirlendi.- DİYARBAKIR