DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANELERİ 3.HESTOUREX 2019 DÜNYA SAĞLIK, SPOR VE ALTERNATİF TURİZM FUARI VE KONGRESİNE KATILDI
12.04.2019

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 3.Hestourex 2019 Dünya Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Fuarı ve Kongresi Aktüel Expo Uluslararası Fuarcılık tarafından Antalya Expo Center'de Hestourex Dünya Sağlık, Spor Alternatif Turizm Fuarı ve Kongresi düzenlendi.

Kongreye Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerini gerek ulusal gerekse de uluslararası camiada temsil etmek ve tanıtmak amacıyla Hastaneler Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Recep DURSUN ve Sağlık Turizmi Kurulu üyesi ve Bilimsel Araştırma ve Proje Birimi sorumlusu Abdulhakim KARADENİZ katılım sağladı.

Kongrede Almanya, Nijerya, Senegal, Pakistan, Hindistan, Benin, Gürcistan, Bosna Hersek, Ukrayna, Belarus, Rusya, Moldova, İran, Irak, Kazakistan, Kırgızistan ülke temsilcileriyle bire bir görüşmeler gerçekleştirdi. Antalya Alman Konsolosu Sayın Wolfgang WESSEL ile görüşülerek Almanya ve Diyarbakır arasında sağlık ve turizm alanlarında işbirliği yapma konusunda fikir birliği sağlandı.

Hestourex 2019 Dünya Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Fuarı ve Kongresinde Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerini ve hastanelerde verilen hizmetleri anlatan tanıtım materyalleri dağıtıldı.