Staj Hareketliliği Yedek Liste
22.12.2016

2016/2017 akademik yılı Erasmus Staj Hareketliliği Programına başvuran ve asil listeye giren adayların staj yeri bildirimleri 9 Aralık tarihi itibari ile son bulmuştu. Asil listedeki adaylardan kabul belgesi sağlayamayan adaylar olması sebebi ile yedek listedeki adaylardan ilk 12'si (listedeki 37. Sıradaki adaya kadar) asil listeye geçmiştir. İlgili öğrencilerin 30 Ocak 2017 TSİ 16.00'ya kadar alacakları kabul belgelerini Erasmus Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir (İlk aşamada kabul belgelerinizin taranmış halinin mail olarak gelmesi yeterlidir. Kabul belgenizin orijinali ile istenen diğer belgelerinizin tamamını daha sonra karşı kurumdan talep edebilirsiniz). Bu tarihe kadar kabul belgesini teslim etmeyen asil adayların yerine sırası ile yedek listeden seçimler yapılacaktır. Kabul belgesinde mutlaka kabul edildiğiniz tarihler ve isminiz yer almalı ayrıca belgeniz kurumun antetli kağıdına yazılmış olmalıdır.

Staj Hareketliliği Liste