ATICILIK TAKIMIMIZDAN BÜYÜK BAŞARI
07.03.2017

ATICILIK TAKIMIMIZDAN BÜYÜK BAŞARI

03-05 Mart 2017 Tarihinde Sakarya İlinde 30 Üniversitenin katılımıyla gerçekleşen (Bayan-Erkek) Üniversitelerarası Atıcılık Türkiye Şampiyonası yarışmalarında Dicle Üniversitesi büyük üstünlük sağlayarak Bayanlarda Türkiye Şampiyonluğunu ilan etti. Kıran Kırana geçen müsabakalarda Üniversitemiz Erkeklerde Takım olarak Türkiye İkinciliğini, Ferdi Bayanlarda Eda Nur TARHAN Türkiye ikinciliğini, Ferdi Erkeklerde Yılmaz AKGÜN Türkiye üçüncülüğünü elde ettiler.

Müsabakalara ev sahipliği yapan Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS ve Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih ÇELİKEL’in hazır bulunduğu ödül töreninde ekibimizi başarılarından dolayı kendilerine yöneltilen tebrikleri kabul etti.

Atıcılık takımımızın teknik sorumlusu Abdurrahman AKGÜN başta Rektörümüz Prof.Dr. Talip GÜL olmak üzere, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah GETİREN’e ve Spor Şube Müdürü Mehmet Nur ÖNCÜ’ye desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek başarılarının devam edeceğini ve müsabakalarda Üniversitemizi en iyi şekilde temsil ederek marka bir takım olacaklarını dile getirdi.