DİYARBAKIR TARIM MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ AGROSAĞ TOHUMCULUĞU ZİYARET ETTİLER
09.11.2017

Dicle Üniversitesi Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Tohumculuk Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Dr. Medet K0RKUNÇ öncülüğünde teknik gezi düzenledi.

Üniversitemiz yönetimince tahsis edilen otobüsle gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Kocaköy ilçesine bağlı Mermer mevkiinde kurulan AGROSAĞ TOHUMCULUK LTD. Ş.T.İ’ ne ziyaret gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Dr. Medet K0RKUNÇ ve öğrenciler, bölgenin dört bir yanından sipariş alan Tohumculuk Fabrikası’nı gezerek, yapılan işlemler hakkında bilgi aldı.

Yoğun bir ilginin gösterildiği etkinliğin ardından öğrenciler bu tür teknik ve mesleki uygulama derslerinin sayısının artmasını istediklerini dile getirerek Fabrika sahibine ve Hocalarına teşekkür etti.