BİRİNCİ ÇOCUK ŞENLİĞİ RENKLİ BAŞLADI
19.04.2017

BİRİNCİ ÇOCUK ŞENLİĞİ RENKLİ BAŞLADI

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Sosyal Komite  organizasyonunda gerçekleştirilen Birinci Çocuk Şenliği renkli başladı. Komite Başkanı Başhemşire Rahime ATLI, Personel çocuklarına yönelik yapılan şenliğin geleneksel hale getirileceğini söyledi.

Üniversite yerleşkesindeki Konferans Salonu’nda yapılan Birinci Çocuk Şenliğine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin KILIÇOĞLU, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep DURSUN, Başhemşire Rahime ATLI, hastane personeli,  eş ve çocukları katıldı.

Sahnelenen oyun öncesinde bir konuşma yapan Sosyal Komite Başkanı Başhemşire Rahime ATLI, “Başhemşirelik görevini devir aldıktan sonra hastanelerimizde bir şeylerin eksik olduğunu hissettim. Bu eksikleri gidermek için mesai arkadaşlarımla Sosyal Komite’yi kurduk. Bu komite daha önce yaptığı ve yapacağı etkinliklere çocuk şenliğini de ekledi. İşte bu gün Birinci Çocuk Şenliğini izlemektesiniz.”dedi.

Dicle Üniversitesi Tiyatro Grubu Öncü Çocuk Kulübü oyuncularının sahnelediği  ‘Tom ve Jerry’ müzikal oyunu ile çocuklar keyifli bir gün geçirdiler. Canlı müzikler, oyunlar, animasyonlar ile dolu dolu bir gün geçiren çocukların çok eğlendikleri gözlemlendi. Çeşitli aktiviteler gerçekleştiren çocukların farklı bir gün geçirmeleri sağlandı. Yoğun katılım ve büyük bir ilgi gösterilen şenlik, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.