SİLVAN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET
06.12.2017

SİLVAN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Dicle Üniversitesi Silvan Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri Özel Eğitim dersi kapsamında Öğretim Görevlisi Hatice KARAKOYUN koordinatörlüğünde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Silvan’da bulunan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri’ne moral ziyareti gerçekleştirildi.

Yetkililerden, kurum ve öğrenciler hakkında bilgi alan KARAKOYUN; Onların yürekleri, düşleri her türlü engeli aşacak seviyede. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engellilere karşı olan sorumluluklarımızı bir kez daha hatırlatıyor. Herkesin yapabileceği bir şeyin olduğu gerçeği noktasında neler yapabileceğimizi düşünmemiz için bir vesile oluyor. Amacımız bu özel günde engelli bireylerin yanında olduğumuzu, onları koşulsuz sevdiğimizi ve aynı zamanda Silvan’da engelli bireylere dönük farkındalık oluşturmaktır. Kurum yetkililerine, eğitimcilere, kurum çalışanlarına ve emeği geçen öğrencilerine teşekkür etti.

Silvan Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, çocuklarla birlikte oyun oynayıp ve çocuklara hediyeler vererek ziyaretlerini sonlandırdılar.